Piet Hoogland van Thuis-PC.nl: dé pc-expert!

Foto: Thuis-PC

Niets is vervelender dan een probleem met je computer. En of het nu ligt aan de soft- of hardware (of soms aan de kennis van de gebruiker zelf), Piet Hoogland van Thuis-PC.nl lost het op.

Voor zowel zijn vaste klantenkring als ook voor nieuwe klanten, waaronder voornamelijk particulieren en zzp-ers.

Advertorial

Sinds 2009 is Thuis-PC.nl actief in de computerbranche. Eigenaar Piet Hoogland verkoopt, onderhoudt en repareert pc’s en laptops. Thuis-PC.nl is onafhankelijk en niet gebonden aan een merk of fabrikant. “Ik adviseer mijn klanten een goed product, dat voldoet aan de wensen en eisen van de klant, zonder overbodige toeters en bellen. Zo krijg je de gewenste computer of laptop -inclusief twee jaar garantie- tegen een betaalbare prijs”, vertelt Piet Hoogland, die ook bijbehorende software en accessoires levert. Zoals Office-software tegen een lage prijs; zónder jaarlijkse kosten.

Piet Hoogland: Ik adviseer een goed product, dat voldoet aan de wensen en eisen van de klant, zonder overbodige toeters en bellen.

Thuis, op afstand of in de zaak

Je kunt – bij voorkeur na (telefonisch) contact- je pcof laptop langsbrengen. Of Piet komt bij je langs aan huis of op kantoor. Problemen oplossen door de besturing van de computer op afstand over te nemen, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Klantvriendelijk en flexibel

Thuis-PC.nl staat bekend om de persoonlijke, klantvriendelijke, flexibele en snelle afhandeling. ‘Piet lost pc-problemen op en geeft op een rustige manier uitleg en advies’, is een veelgehoorde opmerking onder zijn klanten. Hij levert een goed advies en zegt ook eerlijk als een aankoop van een nieuwe (nog) niet nodig is. Lees de reviews maar eens op Google!

Contact: Thuis-PC.nl, Piet Hoogland, Bingelradestraat 3, Arnhem. www.thuis-pc.nl , 06 81469489.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen