Jumbo Sint Jacobslaan wordt volledig vernieuwd

Foto: Nijmegen Nieuws

De Jumbo winkel aan de Sint Jacobslaan 500 in Nijmegen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals een breder aanbod verse maaltijden en vers belegde broodjes uit de verskeuken.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zondag 11 september tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 28 september kunnen inwoners van Nijmegen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Overzichtelijke winkelomgeving

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 2 oktober). Ook ontvangen de eerste 300 klanten een gratis bosje gele bloemen. Filiaalmanager Rob Troost vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving, waar we weer onze uiterste best gaan doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1100 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Zes self checkout kassa’s

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld verse borrelplanken verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke verschillende belegde broodjes. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten zelf hun macarons scheppen. De winkel beschikt over zelfscanners en zes speciale self checkout kassa’s, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen. Ook komt er een apart afrekenpunt voor onder andere bloemen en planten.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Hatertseweg 835.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen