Boodschappen Flink vanaf vandaag ook in Nijmegen te bestellen via Uber Eats

Foto: UberEats/Flink

Boodschappen van snelle boodschappenbezorger Flink kunnen vanaf nu in Nijmegen ook worden besteld via Uber Eats. De nieuwe optie wordt toegevoegd na eerdere pilots met deze mogelijkheid in verschillende andere grote Nederlandse steden.

Robin Kiesler, directeur Benelux van Flink: “Klanten van Uber Eats kunnen nu via de Uber app ook het grote assortiment van meer dan 2000 producten van Flink bestellen. Voor ons betekent de samenwerking met Uber Eats een verdere uitbreiding van ons klantenbestand.”

Aukeline Tolman, directeur bij Uber Eats, noemt de nieuwe samenwerking een “flinke verrijking voor gebruikers van Uber Eats”, en voegt hier aan toe: “Naast het bestaande aanbod van maaltijden zijn dankzij de samenwerking met Flink ook dagelijkse boodschappen te bestellen via Uber Eats.”

Hoe werkt het

De optie om boodschappen van Flink te bestellen is toegevoegd aan de Uber Eats app. Flink is te vinden onder de ‘Boodschap’ knop. Net als bij bijvoorbeeld bij restaurants het geval is voor maaltijden, kun je de boodschappen toevoegen aan het mandje en op het gewenste adres laten bezorgen.

Over Flink en Uber Eats

Flink is de grootste snelle boodschappenbezorger in Nederland. Het bedrijf is actief in meer dan 35 steden en heeft 60 locaties. Het bedrijf heeft vorig jaar een flinke groei doorgemaakt.

Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging. Uber maakt gebruik van zijn technologie en expertise op het gebied van logistiek voor maaltijdbezorging. Hierbij leveren bezorgpartners maaltijden en boodschappen aan gebruikers die vervolgens hun bestelling live via de app kunnen volgen. Uber Eats is beschikbaar in meer dan 11.000 steden over de hele wereld, waarvan 65 in Nederland.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen