Minimaal 40 MKB vouchers voor ondernemers per 1 juli

Foto: Nijmegen.nieuws.nl

De gemeente maakt € 100.000,- vrij om MKB-ondernemers te helpen bij een soepelere opstart na de versoepelingen van de coronamaatregelen. Zij kunnen vanaf 1 juli via [email protected] een MKB voucher aanvragen.

Het geld van deze voucher kunnen zij inzetten om de zichtbaarheid van hun bedrijf te verbeteren of om hun bedrijf aantrekkelijker te maken.

Voorwaarden en mogelijkheden

Met het geld kunnen minimaal 40 ondernemers geholpen worden. Ondernemers kunnen een bedrag tot €2.500,- aanvragen en leggen zelf de helft in. Alle voorwaarden en de mogelijkheid tot aanvragen staan op rvnhub.nl/mkbvouchernijmegen/

Zwaar jaar achter de rug

Wethouder Economie, Monique Esselbrugge: “Ondernemers hebben een zwaar jaar achter de rug. Veel winkels moesten dicht en ook bijvoorbeeld de toerismesector had het zwaar. Nu er weer steeds meer kan, werken ondernemers er hard aan om hun bedrijfsvoering weer helemaal op gang te krijgen. Tegelijkertijd zijn de reserves bij veel ondernemers op. Daarom komen wij nu met deze vouchers. Ondernemers kunnen dit geld bijvoorbeeld inzetten voor het verbeteren van hun bedrijfsvoering of hun personeelsbeleid.”

Reacties