Hiv Vereniging Regio Oost Nederland organiseert Dagje Arnhem

Foto: Hiv vereniging Oost Nederland

Op zaterdag 10 december van 14.00 tot 16.00 uur vindt in het centrum van Arnhem een ‘Dagje Arnhem’ plaats, georganiseerd door de vrijwilligers van de Hiv Vereniging, regio Oost-Nederland. Een informatieve en gezellige middag voor mensen met hiv en hun naasten.

Het thema van deze middag is: niet meetbaar = niet overdraagbaar (n=n). Geïnteresseerd? Geef je op via onderstaande informatie.

Meer informatie Hiv Vereniging

De Hiv Vereniging zet zich in voor gelijke behandeling van mensen met hiv. In elke situatie, op elk moment. Zij geeft informatie, zorgt voor uitwisseling,
behartigt de belangen voor mensen met hiv en biedt ondersteuning. Vragen of zorgen over hiv en gezondheid, oud worden, PrEP, stigma, medicijnen, liefde, seks? Kijk op www.hivvereniging.nl voor meer informatie.

Meer informatie Dagje Arnhem

Meer informatie over de locatie en aanmelden kan via servicepunt@hivvereniging.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mailadres of bel: 020 – 6892577 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 – 22.00 uur). Whatsappen kan via 0645994219.
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen