Mariska Peters zelfmoord of misdrijf niet uitgesloten

Foto: politie.nl

We gaan alweer dag tien in van de vermissing van Mariska, het 21 jarige meisje dat verdween op 9 februari en niets meer van zich heeft  laten horen.

De politie in Nijmegen sluit een misdrijf of zelfmoord niet uit maar werkt toch maar met vijf rechercheurs aan de zaak, er wordt elke dag opnieuw bekeken of er meer politie op de zaak moet worden gezet. Is voorkomen niet beter dan genezen menen wij van de redactie !

Alle media aandacht die de zaak tot nu toe heeft gehad heeft slechts 10 nieuwe tips opgeleverd. De politie heeft de foto’s van de auto met de vermeende Mariska erin onderzocht en is er niet van overtuigd dat het daadwerkelijk Mariska is. Familie en vrienden van Mariska denken haar op die beelden te herkennen “Maar 100 procent zeker zijn ook wij niet. Misschien hópen we gewoon dat zij het is, dan leeft ze tenminste nog. Hoe dan ook: Mariska zou er nooit vrijwillig vandoor gaan. Iemand heeft haar onder controle.” aldus familie en vrienden.

De familieleden vinden dat de zaak als een misdrijf behandeld zou moeten worden,”Hoe langer er wordt gewacht om een groot rechercheteam op deze zaak te zetten, hoe groter de kans dat Mariska iets wordt aangedaan” aldus een woordvoerder van de familie Peters

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen