Respectvolle begeleiding bij Hesseling Uitvaartverzorging

Foto: Hesseling Uitvaartverzorgin

Met een goed gevoel terugkijken op een bijzondere uitvaart helpt bij het verwerken van het verdriet om een overlijden. Van het begin tot het eind zorgt Uitvaartverzorging Hesseling voor een mooi en respectvol afscheid.

Partnercontent

Angelique Hesseling van Hesseling Uitvaartverzorging schrijft regelmatig over haar ervaringen als uitvaartbegeleider op haar facebookpagina. Ze vertelt:

“Ik ontmoette deze dame bij een uitvaart van haar schoonzus. Ze sprak mij aan en gaf aan zelf ook ziek te zijn. Er was gelijk een klik. Na een aantal maanden belde ze mij en spraken we af bij haar thuis met haar man en haar maatje hond Moonlight. We hadden nog een aantal malen contact tot we alles hadden besproken, de regie hield zij tot het laatste moment zelf. De rouwkaart was al gedrukt voor ze overleed, heel bijzonder maar dat was kenmerkend voor deze bijzondere vrouw.”

“Ze overleed op schoot bij haar grote liefde, want dat was de veiligste plek op aarde zei ze… Op de dag van de uitvaart werd de rouwauto begeleid door vier vrienden op de motor: haar passie voor motor rijden moest zichtbaar zijn. De dienst was heel warm en persoonlijke, prachtige foto’s en haar grote liefde en bonus dochter en kleindochter sprak ze nog even toe in een brief die ze schreef voor haar overlijden, de eer was aan mij deze zoals bedoeld voor te lezen.

Dat kwam aan, het verdriet was groot en voelbaar in de grote gevulde aula. Maar nog meer voelbaar was de liefde, de liefde die zij achterliet en overdroeg aan haar grote liefde, haar bonus kind, kleinkind , familie, alle motorvrienden en aan haar hele trouwe maatje Moonlight.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen