Vrijwilligersvacature: verschillende functies bij de Piano Biënnale in Nijmegen

Foto: Melle Meivogel

Meld je aan als vrijwilliger voor de Piano Biënnale in Nijmegen en Arnhem en bezoek vijf dagen lang gratis concerten!  De Piano Biënnale is een verfrissend festival waar de piano centraal staat, omringd door andere genres en kunstvormen.

De muziek is het vertrekpunt, de diverse kunstdisciplines zorgen voor prikkelende presentaties. Voor de liefhebber én de nieuwkomer in de concertzaal. De Vrijwilligers Centrale heeft verschillende mogelijkheden voor jou om mee te helpen bij dit mooie festival.

Backstage host

Als backstage host werk je voornamelijk achter de schermen. Je begeleidt de professionals (musici) en zorgt ervoor dat alles klaar staat wat zij nodig hebben. Door jou kunnen zij een optimale performance geven! Andere taken backstage komen ook op jouw pad. Je wordt aangestuurd door de producent. Je bent gastvrij, vriendelijk, stressbestendig en een aanpakker. Je spreekt (ook) Engels.

Rijbewijs en eigen fiets

Je weet van te voren niet wat je gaat doen maar er is altijd wel wat te doen, grote en kleine taken: helpen bij de info balie, boodschappen, opruimen, backstage, kaartjes controleren, enzovoort. Je wordt aangestuurd door de vrijwilligerscoördinator of de producent. Geen dag is hetzelfde. Dit is de meest afwisselende functie! Je bent fit en kent Arnhem goed. Je vindt het leuk allerlei kleine en grote klussen uit te voeren variërend van koffiezetten tot T-shirts sorteren, van administratieve taken tot lastminute ergens helpen in een zaal. Bij voorkeur heb je een eigen fiets, ben je in bezit van rijbewijs en je hebt navigatie op je telefoon.

Host informatie- en merchandisebalie

Samen met je collega’s bemens je de informatie en merchandise desk. Je beantwoordt vragen over het programma en/of de kaartverkoop en je verkoopt merchandise. Je bent het eerste aanspreekpunt van bezoekers op het festival. Door jou voelen bezoekers zich welkom! Je bent klantvriendelijk, gastvrij, representatief en accuraat. Je bent minimaal drie diensten (ongeveer vier uur per dienst) beschikbaar in de periode van 19 tot en met 23 april 2023.
Als je je voor minimaal drie diensten inroostert krijg je een passe-partout voor toegang tot het festival. Je wordt onderdeel van een leuk team en krijgt een kijkje achter de schermen van een bijzonder festival. Lunch/diner is inbegrepen indien van toepassing.

Meehelpen?

Neem contact op met Mariska van Zanten, 0619030041 of [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Kijk naar de website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving. Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.

Reacties

Cookieinstellingen