Collectieve Aanvullende Ziektekostenverzekering voor Nijmegenaren met laag inkomen

Foto: Gemeente Nijmegen

De CAZ is een voordelige aanvullende zorgverzekering van CZ en VGZ. De maandelijkse premie is lager dan bij andere verzekeraars.  De gemeente Nijmegen betaalt een gedeelte van de premie voor Nijmegenaren met een laag inkomen.

De gemeente raadt de CAZ aan als je een laag inkomen hebt en vaak zorg nodig hebt zoals fysiotherapie, de tandarts of zorg in het ziekenhuis.

Wanneer kun je de CAZ aanvragen?

Of je recht heeft op de CAZ hangt af van uw inkomen en vermogen.  Bekijk de voorwaarden op nijmegen.nl/caz. Voor vragen over de voorwaarden kunt u ook bellen naar 14 024 (elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur) of mailen naar [email protected].
Welke verschillende pakketten heeft de CAZ? Op gezondverzekerd.nl kun je de vergoedingen van de verschillende pakketten van CZ en VGZ zien. Je kunt hier een keuzehulp doen. In het uitgebreide pakket is ook het eigen risico van € 385,- meeverzekerd.

Aanmelden

Aanmelden voor de CAZ kan op gezondverzekerd.nl. Dit kan tot 1 januari 2023. Lukt het aanmelden niet?  Ga dan naar een van de Stips in Nijmegen (stipnijmegen.nl), dan doen we de aanvraag samen. Je kunt de Stip-lijn ook bellen op 024- 350 20 00 (elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen