Met IVN RijnWaal natuurwandeling in Veur Lent op woensdag 8 februari

Foto: IVN RijnWaal

Op woensdag 8 februari om 10.00 uur organiseert IVN RijnWaal in samenwerking met Gezondheidscentrum ONS Oosterhout een circa twee uur durende natuurwandeling in Veur Lent. Deze wandeling is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in natuur en gezellig wandelen.

De wandeling wordt geleid door de IVN-natuurgidsen Gijsbert Peelen en Annelies Stokkel. De gidsen worden ondersteund door studenten van HAN-Nijmegen, die stage lopen bij Gezondheidscentrum ONS Oosterhout.

Natuurtocht langs de noordzijde van de Waal

Deze keer zullen de gidsen een tocht maken door de natuur langs de noordzijde van de Waal, op het schiereiland Veur Lent, met aandacht voor het leven en landschap dat daar aanwezig is. Er zullen geen al te grote afstanden worden afgelegd, maar het kan hier en daar wel drassig zijn.
Denk aan waterdichte schoenen of laarzen en vergeet uw verrekijker niet. Deelname is op eigen risico en gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Vooraf opgeven is niet noodzakelijk.

Praktische informatie

Op woensdag 8 februari om 10.00 uur organiseert IVN RijnWaal in samenwerking met Gezondheidscentrum ONS Oosterhout een circa twee uur durende natuurwandeling in Veur Lent. De excursie start vanaf de Dorpsschuur, Oosterhoutsedijk 29, 6663 KS Nijmegen en wordt geleid door de IVN-natuurgidsen Gijsbert Peelen mobiel 0610864179 en Annelies Stokkel 0640945401.

Meer informatie

Deelname is op eigen risico en gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk.

Meer informatie over IVN RijnWaal is te vinden op www.ivn.nl/afdeling/rijnwaal. Of bel de IVN-natuurgidsen: Gijsbert Peelen mobiel 06-10864179 en Annelies Stokkel 06-40945401.

Reacties

Cookieinstellingen