Kerstmarkt in Klooster Graefenthal, Goch

Foto: Klooster Graefenthal

Op 1, 2, 3 en 4 december vindt de jaarlijkse traditionele kerstmarkt plaats bij Klooster Graefenthal in Goch. Een sfeervolle, sprookjesachtige kerstwereld net over de grens in Duitsland.

Achter het historische poortgebouw wacht een uniek en sfeervol aangekleed landgoed met een mix van traditionele en middeleeuwse stands. De decoratief vormgegeven houten kersthutjes hebben een gevarieerd aanbod: denk bijvoorbeeld aan kerstgeschenken en streekproducten, zoals zelfgemaakte chocolade bonbons, verschillende zepen en Hollandse kazen. Ook binnen in het historische klooster zijn er verschillende stands te bezichtigen met onder andere brocante spullen, Italiaanse specialiteiten en kerstdecoratie.

Glühwein of warme chocolademelk

Laat je met glühwein of warme chocolademelk meevoeren in het bruisende entertainmentprogramma, waaronder verschillende optredens van koren, A-capella groepen, brassbands en muzikanten gestoken in de kledij uit de tijd van Charles Dickens. Verder zijn er vuurshows, roofvogelshows en is er een draaimolen voor de kinderen. Ook zijn er dit jaar voor het eerst sleehondenritten met husky’s. In de fotobooth kan je vervolgens met de husky op de foto.

Openingstijden

  • Donderdag 1 december: 16:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 2 december: 16:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag 3 december: 12:00 – 21:00 uur
  • Zondag 4 december : 11:00 – 19:00 uur

Tickets a  zijn zowel online als bij de dagkassa verkrijgbaar. Online 4 euro, aan de kassa 5 euro.  https://tickets.kloster-graefenthal.de/p/weihnachtsmarkt-2022

Adres: Maasstrasse 50, 47574 Goch, DE (net over de grens bij Nijmegen) www.kloster-graefenthal.de

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen