Inzameling voor voedselbanken in supers Albert Heijn

Foto: Ruben Schipper

Albert Heijn en de Voedselbank Nederland houden vanaf vandaag weer samen de landelijke actie Op een lege maag kun je niet leren. Klanten kunnen tot en met zondag 5 februari voedingsmiddelen doneren aan lokale voedselbanken.

Elke week helpen de voedselbanken 120.000 mensen aan eten. Albert Heijn is daarbij de grootste partner met als doelstelling om samen beter eten bereikbaar te maken. ‘Helaas is beter eten niet voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend en daarom werken wij samen met Voedselbanken Nederland,’ vertelt Johan van der Zanden, directeur marketing & communicatie bij Albert Heijn.

Ook bij online bestellingen

Geen enkel kind zou met een lege maag naar school mogen gaan. Producten die klanten kunnen doneren – zoals pindakaas, een mueslireep, rijstwafels of ananasstukjes – staan bij elkaar in de winkel zodat het gemakkelijk is om ze uit te zoeken. Dit keer kunnen klanten die online hun boodschappen doen ook doneren, door één euro toe te voegen aan het winkelmandje. Donaties zijn zeer welkom en hard nodig. Je kunt je producten bij alle AH’s in Nijmegen doneren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen