Lezersactie kaartlegging bij holistische praktijk Irma van Reem

Foto: Irma van Reem

Irma van Reem is holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki behandelaar. Sinds kort biedt ze ook kaartleggingen aan. Voor de lezers van Nijmegen Nieuws geeft ze tot en met 15 maart een kennismakingskorting.

Partnercontent, door Irma van Reem

De afgelopen tijd kwam het besef dat mijn praktijk iets heeft neergezet wat uniek is, krachtig en effectief. Mijn eigen ervaring, de opleidingen en de ruim vijf jaar dat ik nu ook echt werk in mijn praktijk zit volledig verwerkt in hoe ik vandaag de dag vele mensen mag begeleiden als holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki behandelaar. Niet alleen wijsheid uit boeken dus. Maar juist ook mijn spirituele blik en holistische kijk op herstellen helpen mijn klanten zonder uitzondering dichterbij zichzelf en leiden naar meer helderheid, heling en persoonlijke groei.

Groot compliment

Laatst zei iemand mij dat van alle begeleiding die was ingeschakeld, mijn praktijk 1000 x meer bracht. En daar was veel dankbaarheid over zul je begrijpen, zeker als de nood hoog is.

Inmiddels geef ik ook sessies met een kaartlegging met inzichtkaarten. Het is een mooi moment voor jezelf, waarbij je altijd tot de kern van iets komt en meeneemt wat jij nodig hebt.

Lezersactie:

Graag geef ik je de gelegenheid om kennis te maken met mijn holistische praktijk door je zo’n kaartlegging aan te bieden tegen een gereduceerd tarief. Als je tot en met 15 maart een afspraak plant met mij en voldoet, ontvang je een korting van 12,50. Je betaalt dan geen € 72, 50 maar € 60,00!

Je kunt contact met me opnemen via de volgende link. Daar vind je ook meer informatie over mijn praktijk.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen