Sanne van den Dries uit Nijmegen schrijft thriller met broer Sjors uit Maastricht

Foto: Uitgeverij Boekscout

Op vrijdag 10 maart verscheen het boek ‘Terugkeer van de zee’ van Sanne & Sjors van den Dries. In deze thriller worden de verschillende studierichtingen van de auteurs, namelijk geschiedenis en biomedische wetenschappen, samengebracht op een natuurlijke en spannende manier.

Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Zoektocht naar mythisch object

Sanne van den DriesKate, een jonge gedreven historica, onderzoekt al jarenlang een mythisch object. Als een doorslaggevende aanwijzing over de mogelijke locatie ervan haar naar de Kaapverdische Eilanden voert, staat ze aan het begin van een ontdekking die haar carrière als historica voorgoed kan veranderen… Of toch niet? Op Kaapverdië aangekomen heeft het onderzoeksteam vele tegenslagen te verduren. Als enkele teamleden niet terugkeren na een verkenningstocht, kan Kate niet meer ontkennen dat er iets vreemds aan de hand is en neemt ze het heft in eigen handen.

Over de auteurs

Sjors (’91) en Sanne (’94) zijn broer en zus en hebben met veel plezier samen hun eerste boek geschreven. Het idee voor dit boek ontstond tien jaar geleden en heeft lange tijd op de plank gelegen toen zowel Sjors als Sanne gingen studeren, op zichzelf gingen wonen en hun eerste banen kregen.

Sjors is teamleider en docent biologie op het Bernard Lievegoed College in het mooie Maastricht. In de zomerperiode is hij veel op zijn boot te vinden. Sanne is docente geschiedenis op het Maaswaal College in Wijchen en werkt daarnaast mee aan de geschiedenismethode Memo bij uitgeverij Malmberg. Ze woont samen met haar vriend, tevens docent geschiedenis, in de historische stad Nijmegen.

Boekgegevens

Het boek kost 22,50 en is te bestellen via de webshop van uitgeverij Boekscout.

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Reacties

Cookieinstellingen