Stockenhof Muziek Beek-Ubbergen viert dertigjarig jubileum met muziekweekend

Foto:

Dit jaar markeert een buitengewone mijlpaal voor Stockenhof Muziek uit Beek-Ubbergen. Zij vieren dan hun dertigjarig bestaan. Deze gebeurtenis wordt gevierd met een muziekweekend vol hoogtepunten.

Noteer de data 9 en 10 september in je agenda en vier samen met Stockenhof Muziek dit jubileum.

Drumclinic

Op 9 september betreedt nemand minder dan de getalenteerde drummer Benny Greb het podium in Beek-Ubbergen. Greb zal een exclusieve drumclinic verzorgen in de winkel. Greb, een meester in zijn vak, belooft een inspirerende en leerzame ervaring te bieden aan muziekliefhebbers van alle niveaus. Maar dat is nog niet alles!

Muzikale hoogstandjes

Op 10 september staat er een programmering gepland met optredens van Mell en Vintage Future, George en Thijs, Leendert Haaksma Trio en de P90’s met Wouter en Oscar. Deze dag wordt een festijn vol muzikale hoogstandjes waar iedereen van kan genieten.
Ook de jonge muziekfanaten worden niet vergeten. Het evenement biedt diverse speciale activiteiten voor kinderen, zodat zij zich kunnen uitleven en volop plezier kunnen beleven. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Een gevarieerd assortiment aan heerlijk eten en drinken zal beschikbaar zijn, zodat bezoekers van alle gemakken zijn voorzien.

Talent Stage

Voor de getalenteerde muzikanten heeft Stockenhof Muziek iets bijzonders in petto. Je kunt je namelijk aanmelden voor de Talent Stage! Op dit podium krijgen muzikanten de kans om hun talent te tonen aan een intiem publiek. Een uitgelezen kans om te schitteren! Zangers, zangeressen, gitaristen, drummers, toetsenisten, blaasinstrument bespelers en andere talenten worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. Als beloning voor deelname aan de Talent Stage ontvangen deelnemers een waardebon ter waarde van €25,-. Maar dat is nog niet alles! De artiest met de meeste stemmen van het publiek wint een waardebon ter waarde van maar liefst €250,-, te besteden in de winkel. Een unieke kans om je talent te laten schitteren!

Kortingen en aanbiedingen

Op 10 september, vanaf 10.00 uur, opent de winkel haar deuren met een feestelijk aanbod. Bezoekers kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen, want je viert tenslotte niet elke dag een dertigjarig jubileum. Daarnaast zullen er diverse winacties plaatsvinden met prijzen zoals een gitaar (ter waarde van €250,-), een snaredrum (ter waarde van €500,-), een opnameset (ter waarde van €210,-) en nog veel meer!

Aanmelden en tickets kopen

Aanmelden voor de talent stage en het kopen van tickets voor de inspirerende drumclinic kan via de website: www.stockenhof.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen