Aanmelden voor gratis vrijwilligersfeest op 15 september in De Lindenberg

Foto: Gemeente Nijmegen

Op vrijdag 15 september vindt het Lokaal Compliment plaats in De Lindenberg. Dit jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld om vrijwilligers en hun bijdragen aan de Nijmeegse samenleving te eren en te waarderen.

De Vrijwilligerscentrale Nijmegen organiseert dit evenement namens de gemeente Nijmegen om vrijwilligers op deze manier te bedanken voor hun vrijwillige inzet voor onze stad. Of iemand nu wekelijks, maandelijks of één keer per jaar vrijwillig de handen uit de mouwen steekt; dankzij al deze vrijwilligers wordt Nijmegen een stukje mooier. Ook inwoners die zich actief inzetten voor hun buurt zijn van harte uitgenodigd.

Symbolische uitreiking Lokaal Compliment

Elk jaar ontvangt een betrokken Nijmeegse vrijwilliger het Lokaal Compliment. Deze vooraf geselecteerde vrijwilliger staat symbool voor alle vrijwilligers in Nijmegen en wordt in het zonnetje gezet door de wethouder.
Het vrijwilligersfeest is op vrijdag 15 september vanaf 19.30 uur in Lindenberg Cultuurhuis Ridderstraat 23 in Nijmegen. De toegang voor deze avond is gratis. Klik hier voor aanmelden en meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen