1.500 bezoekers bij opening nieuwe Albert Heijn XL Waalsprong

Foto: Albert Heijn

Onder grote belangstelling ging gisteren de Albert Heijn XL in het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen Lent open. De winkel heeft het allernieuwste XL-concept van Albert Heijn.

Klanten vinden er het grootste versaanbod, een sushibar die ook streetfood biedt en Allerhande Keuken met vers bereide maaltijden, pizza’s uit de oven en belegde broodjes. Supermarktmanager Tom Hofman: “Bij ons vind je op maar liefst 2.750 vierkante meter de laatste ontwikkelingen op het gebied van vers, gemak en gezond.”

Opening door personeel

Het winkelteam knipte het lint door en opende zo officieel hun nieuwe Albert Heijn XL. Uiteraard was ook franchiser Hans Geveling aanwezig.
De opening van de Albert Heijn XL en de andere winkels van het winkelcentrum trok veel bekijks. Naar schatting waren er in het eerste uur al zo’n 1.500 bezoekers in de Albert Heijn. “Het was een gezellig feest. Klanten kijken bij ons hun ogen uit. Ze zijn onder de indruk van onze XL”, aldus de supermarktmanager.

Het bericht gaat verder onder de foto.

Albert Heijn XL

Groot openingsfeest 10 november

Vrijdag 10 november is het weer feest. Dan wordt het winkelcentrum Hart van de Waalsprong om 16:00 uur door burgemeester Hubert Bruls officieel geopend en natuurlijk mag iedereen daarbij aanwezig zijn. Vanaf 14:00 uur tot en met 22:00 uur zijn er diverse optredens en leuke activiteiten. Ook op zaterdag 11 november is het extra gezellig. Kinderen kunnen zich dan laten schminken, een lampion maken en meedoen met een lampionnenparade met fanfare. Meer informatie staat op Hart van de Waalsprong. 

Openingstijden

Albert Heijn XL aan het Oranje Marieplein 10 in Nijmegen Lent is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 12:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over een ruim parkeerdek waar parkeren de eerste anderhalf uur gratis is. Naast de winkel staat een parkeergarage (de eerste twee uur gratis).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen