Pak het podium bij jamsessies en open podia in Nijmegen

Foto: Tessa Wiegerinck

Twee keer per jaar zet Poppunt Gelderland alle Gelderse jamsessies en open mics op een rij, van hiphop tot jazz en van singer-songrwiter tot elektronische muziek.

Wil je podiumervaring opdoen, andere muzikanten ontmoeten of gewoon lekker samen spelen? Dan zijn dit de uitgelezen plekken om te zijn! Dit zijn de mogelijkheden in Nijmegen. Voor sessies in andere Gelderse plaatsen zie: PoppuntGelderland.

Nijmegen

🔹 Elektronische Jamsessie
Vijf keer per jaar vindt een elektronische jamsessie plaats in De Basis. Hier nemen verschillende gearheads/producers plaats achter de knoppen en als jij actief bent in house/techno, dan is er ook voor jou ruimte om mee te doen! Meld je wel even aan van te voren.

Data: nog niet bekend
Locatie: De Basis
Meer info

🔹 MonkeyJam
Ook in Nijmegen strijkt de MonkeyJam van de Colored Monkeys neer! De Basis slaat de handen ineen met Brebl en nodigt muzikanten uit Nijmegen en omstreken uit om deel te nemen aan de jam met de vaste huisband, waar maar één regel geldt: geen bestaande nummers!

Data: 18 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni
Locatie: Brebl
Meer info

🔹 PANDAMIC
Op 1 februari vindt de eerste editie van PANDAMIC plaats in Waalhalla. Tijdens deze open mic kunnen rappers en artiesten het podium pakken om zo hun bars te laten horen of nieuwe singles te testen op het publiek.

Datum: 1 februari
Locatie: Waalhalla
Meer info

🔹 Jazz Jamsessie
Iedere maand staan diverse jazznummers centraal tijdens de jam in Café De Kroon. Zit er een nummer tussen waar je aan mee wil doen? Sluit dan aan bij de sessieband!

Data: 4 februari, 3 maart
Locatie: Café De Kroon
Meer info

🔹 Café Dollars
Elke woensdagavond opent Café Dollars haar deuren voor de welbekende open mic. Hier is iedereen welkom om zijn/haar muziek ten gehore te brengen op het podium.

Data: elke woensdag
Locatie: Café Dollars
Meer info

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen