Hoe kan je veteranen nomineren voor de Witte Anjer Prijs 2024?

Foto: Witte anjer prijs

Sinds de Tweede Wereldoorlog is de Witte Anjer het maatschappelijk symbool van verzet en tegenwoordig het teken van waardering en erkenning voor onze veteranen.

Een belangrijk symbool, want voor veteranen is de steun en waardering van naasten van groot belang. Je kunt tot 31 maart jouw genomineerde opsturen.

Tot 31 maart

Hoe groot of klein die steun ook is, van een deur bij de buren die altijd openstaat tot een stichting die veteranen ondersteunt; het kan veel betekenen. Met de Witte Anjer Prijs wordt er aan deze mensen aandacht geschonken en worden zij in het zonnetje gezet.
Via deze link kan je tot 31 maart het aanmeldformulier invullen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat de jury een goed beeld krijgt van jouw genomineerde. Voeg daarom alle relevante anekdotes, werkzaamheden en steunbetuigingen toe die jouw verhaal ondersteunen en kracht bijzetten.

Meer informatie

Meer informatie over de samenstelling van de jury, de beoordelingscriteria en voorwaarden voor de nominaties zijn te vinden op de website van Veteranendag.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen