Eerste Paasdag lentebokbiertjes en kinderactiviteiten tijdens Lammetjesdag op de Grote Markt

Foto: Gemeente Nijmegen

De tijd voor frisse voorjaarsbieren is aangebroken. Op zondag 31 maart pakken verschillende cafés weer uit met Lammetjesdag op de Grote Markt in Nijmegen.

Vanaf 13:00 uur kan je genieten van heerlijke lentebokbiertjes en livemuziek. De deelnemende cafés bieden ieder een ander lentebokbier aan, elk met hun eigen smaak en karakteristieken. Lammetjesdag wordt georganiseerd door de samenwerkende horecagelegenheden in de binnenstad. De organisatie van deze middag behoort tot de projecten die Huis voor de Binnenstad samen met het Binnenstadsfonds realiseert om de Nijmeegse binnenstad verder te ontwikkelen en nog beter op de kaart te zetten.

Lentebokroute

Om deel te nemen aan deze lentebokroute dient je vooraf een ‘stempelkaart’ te kopen (€ 20,00 excl. service- en transactiekosten) via: intonijmegen.com/lammetjesdag. De stempelkaart is op te halen bij elke deelnemende horecazaak: Café Biessels, Café Daen, De Derde Kamer, De Waagh, Café Van Ouds, Hotel Pauw, Le Café en Café Goossens.  De route kan in willekeurige volgorde worden afgelegd.

Kinderactiviteiten

Natuurlijk is er tijdens Lammetjesdag voor de kinderen ook van alles te beleven! Zo is er een springkussen, zijn er paashazen aanwezig die chocolade eitjes uitdelen en grappige figuurballonnen creëren en kunnen de kleintjes geschminkt worden. Kortom, een leuk gezinsuitje voor Eerste Paasdag!

Meer informatie en organisatie

Lammetjesdag wordt georganiseerd door de samenwerkende horecagelegenheden in de binnenstad. De organisatie van deze middag behoort tot de projecten die Huis voor de Binnenstad samen met het Binnenstadsfonds realiseert om de Nijmeegse binnenstad verder te ontwikkelen en nog beter op de kaart te zetten.

Meer informatie is te vinden op www.intonijmegen.com/lammetjesdag

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen