Hulp gevraagd voor aanplant heggen in Lingewaard en Millingerwaard

14 nov 2023, 10:32 Nieuws
dorniknatuurakkers3c955fff 7a0e 4b4b 9c0b bdcb76e04c45 1152x1536 1
Op 23 november kunnen de boeren van Doornik Natuurakkers op elk van hun drie projecten hulp gebruiken bij het sorteren en het opkuilen van plantmateriaal.
De Doornik Natuurakkers vragen jullie daarom om hulp en willen jullie graag verwelkomen op drie locaties, ook op andere data.

Waar en wanneer?

  • Op 23 november kunnen de Doornik Natuurakkers op elk van drie projecten ook nog hulp gebruiken bij het sorteren en/of het opkuilen van plantmateriaal. De Doornik Natuurakkers vragen jullie daarom om hulp en willen jullie graag verwelkomen op drie locaties: Ressen, Huissen, Millingen aan de Rijn.
  • Op 24 november aanstaande bij Peter van Erp, aan de Ressensestraat 21, Ressen, waar ze met een vernuftige kleinschalige plantmachine aan de slag gaan. De hulp omvat bediening van de machine, voorbereiding en nazorg. Laat je verrassen.
  • Op 25 november, 2 december en 9 december bij Theo Hubers, aan de Parkdreef 2, te Huissen, waar zowel machinaal als in sleuven wordt geplant. Hier word je omgeven door park Holthuizen en adem je direct doorleefde natuur in.
  • Op 2 december bij Claudia Rudorf, aan de Zeelandsestraat 21, Millingen aan de Rijn. Je draagt er je steentje bij aan de ontwikkeling van uitgekiende agroforestry- en voedselbosprojecten en treft er een overweldigende variatie in toekomstig voedsel. Meer informatie vind je op www.biesterhof.nl.

Praktische informatie

  • De Doornik Natuurakkers vragen iedereen die komt stevige schoenen, dan wel laarzen aan te trekken, stevige handschoenen mee te nemen en een eigen schop of spade.
  • Zij zorgen zelf voor de aanwezigheid van voldoende reservemateriaal, inclusief stevige handschoenen.
  • Net zoals voorheen vragen zij jullie ook zelf een lunchpakket mee te nemen en een flesje water om zo nu en dan en slokje te nemen.
  • Voor koffie en thee, de spreekwoordelijke kop soep en verdere hapjes en versnaperingen zorgen de gastheren en gastvrouwen. Het is hun ervaring dat ze jullie verwennen.

Laat het weten

Terug naar de uitnodiging: laat de Doornik Natuurakkers, via Theo Dhont [email protected] , graag per omgaande weten wanneer je kunt. Bij voorbaat dank daarvoor. Zij zien weer uit naar ouderwets gezellige dagen! Zie HIER voor meer informatie over dit project via Doornik Natuurakkers .