Mogelijk laatste wedstrijd Leiwakabessy

Foto: Willemijn Hoogveld

Jeffrey Leiwakabessy speelde vrijdagavond mogelijk zijn allerlaatste wedstrijd als profvoetballer. “We zouden na de competitie aan tafel zitten”, aldus de NEC’er voor de camera’s van Omroep Gelderland.

De linksback wil graag nog een jaartje door voetballen. “Ik ben op leeftijd, ik ben 34 jaar, maar dat betekent niet dat ik niet fit ben.” Het is alleen de vraag of NEC hem die kans biedt. Over verder voetballen bij een andere club heeft hij nog niet nagedacht.

Sneu einde?

Ondanks de nederlaag tegen VVV ziet Leiwakabessy dat niet als een sneu einde. “We zijn kampioen, hebben alle periodetitels gewonnen en records verbroken. Natuurlijk is het jammer dat je verliest, maar je moet al die andere dingen die we hebben bereikt niet vergeten.”

NEC zou hem ook een contract als jeugdtrainer kunnen aanbieden. Over verder voetballen bij een andere club heeft hij nog niet nagedacht omdat hij stiekem rekent op nog een jaar NEC.

Overigens viel ‘Leiwa’ al na een klein halfuur uit met een blessure. “Ik heb last van mijn knie. Morgen gaan we kijken of het ernstig is of niet.”

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen