Ruud Brood wil Jahanbahksh houden

Foto: Still Omroep Gelderland

NEC-trainer Ruud Brood wil ook komend seizoen graag met Alireza Jahanbakhsh blijven werken. “Hij heeft zich geweldig ontwikkeld en ik ben benieuwd hoe hij zich op het hoogste niveau staande houdt”, vertelt hij aan Omroep Gelderland.

Het contract van de Iraanse voetballer loopt nog een jaar door, maar hij wordt wellicht verkocht. “Als de hoofdprijs wordt betaald, gaat hij weg. Dat begrijp ik ook”, aldus Brood. “Maar als trainer wil ik hem er natuurlijk graag bij houden. Ik kan uitstekend met hem werken.”

Zonder Jahanbakhsh

NEC speelt volgend jaar weer in de Eredivisie, na een jaar in de Jupiler League te hebben gespeeld. De Nijmegenaren zijn al kampioen en hebben het puntenrecord van de Jupiler League al verbroken. Sinds ze zeker zijn van promotie naar de Eredivisie hebben ze alle wedstrijden gewonnen. Brood: “Ik vind het wel knap dat we na het kampioenschap alle wedstrijden hebben gewonnen. En dat zonder Alireza Jahanbakhsh, die dit seizoen normaliter niet meer in actie zal komen.”

NEC speelt 1 mei de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Ajax en op 8 mei de voorlopig laatste wedstrijd in de Jupiler League tegen VVV Venlo.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen